Motron Motorcycles

De Oostenrijkse KSR Group lanceert Motron Motorcycles, met meteen al tien modellen.

Lichte Motorfietsen

In haar gamma motorfietsen begint Motron met vier EU5-modellen: een adventure bike X-Nord 125 en Touring-variant, een cruiser Revolver 125 en een sportieve naked bike Nomad 125 in de stijl van de Yamaha MT-125.

Prijzen hebben we ook al. De X-Nord 125 kost 3.499 euro kosten, de Touring 3.799 euro, de Revolver 125 kost je 3.199 euro en de Nomad 125 voor 3.399 euro.

Scooters & elektrische tweewielers

Maar het stopt niet alleen bij motorfietsen, want Motron heeft ook vier scooters en vier elektrische tweewielers in haar portefeuille zitten. Aan de scooterzijde tellen we twee 50cc’tjes en twee 125cc-stadsscooters, met prijzen van 1.699 tot 2.299 euro. De elektrische modellen omvatten drie stadsscootertjes (1.899-2.599 euro) en een leuke minibike in de stijl van de Honda MSX125. De Vizion beschikt over een 1.500W Bosch-motor, heeft een rijbereik van 79 km en koop je voor 3.499 euro.

Wat is de KSR Group?

Voor de ontwikkeling en productie van de modellen (in Azië) kan Motron profiteren van de kennis binnen KSR. Zo vallen onder andere Brixton Motorcycles, Lambretta en Malaguti onder de groep. In een aantal landen importeren ze ook merken als Benelli, CF Moto, Italjet en Royal Enfield. Misschien is KSR voor velen een onbekende, maar zeker geen onbelangrijke speler in de klasse van lichte motoren en scooters.

JRMotorcycles vertegenwoordigt

Merken van top kwaliteit!

Onderstaande merken maken deel uit van ons vast assortiment die we zorgvuldig hebben gekozen. Hieronder vindt u een volledig gamma van lichte motoren, zware motoren, scooters, etc. Niet meteen gevonden wat u zoekt of heb je vragen? Contacteer ons of spring dan zeker eens binnen zodat wij u kunnen verder helpen...

Generic placeholder image

Breezy 50

Ruil de bus in voor een dosis adrenaline met de Breezy 50, die beschikt over efficiënte luchtkoeling en lage emissies. Niet meer wachten op het openbaar vervoer. Neem je scooter door de drukke straten en ga waar je wilt, wanneer …

View More
Accessoires

Mag het wat persoonlijker?

JRMotorcycles beschikt over een gamma van gepaste accessoires van de merken waar we officieel dealer van zijn. Hieronder vind je een overzicht. Accessoires van andere merken nodig? Dit is zeker mogelijk, contacteer ons !

View More
Merchandising

Een passende outfit voor bij de motor?

JRMotorcycles heeft ook een uitgebreid gamma aan kledij en merchandising om op ieder moment goed te staan naast of op je Royal Enfield, Brixton, enz... Onderstaand vind je enkele producten uit ons gamma. Heb je andere voorkeuren? Contacteer ons!

View More
Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons