MOTO MORINI

Van de namen achter de legende van Moto Morini tot het bedrijf die nu de beste componenten maken!

In meer dan tachtig jaar geschiedenis hebben we er veel gemaakt, echt heel veel. Het was in 1937 toen Alfonso Morini ons bedrijf oprichtte: hij was een zeer snelle rijder, maar ook een goede monteur en een bekwame ontwerper, in staat om winnende racemotoren te maken die ook betrouwbaar waren op de weg.

Zoals de 250 Bialbero, gereden door Tarquinio Provini, de snelste eencilinder ter wereld of de 125 Competizione waarop Umberto Masetti de nationale titel won. Dit resulteerde in de 175, het standaardmodel dat rookie-rijder Giacomo Agostini koos als zijn eerste racemotor.

De geschiedenis van Moto Morini gaat verder en de mythe is intact gebleven, in de herinneringen van degenen die ervan droomden om in de 3 ½ te rijden, aangedreven door de V-Twin 72° longitudinale motor ontworpen door Franco Lambertini, en degenen die vandaag kunnen genieten van het ontembare karakter van de Bialbero 1200 CorsaCorta, ontworpen door dezelfde ingenieur die enkele concepten van de historische motor terug wilde brengen.

 

JRMotorcycles vertegenwoordigt

Merken van top kwaliteit!

Onderstaande merken maken deel uit van ons vast assortiment die we zorgvuldig hebben gekozen. Hieronder vindt u een volledig gamma van lichte motoren, zware motoren, scooters, etc. Niet meteen gevonden wat u zoekt of heb je vragen? Contacteer ons of spring dan zeker eens binnen zodat wij u kunnen verder helpen...

Generic placeholder image

X-CAPE 650 ADVENTOURING

X-CAPE is Moto Morini's nieuwe kijk op Adventure: veelzijdigheid, plezier en comfort gedistilleerd in een futuristische, in het oog springende look. Het 19'' voorwiel en een grote 50 mm diameter verstelbare voorvork garanderen een verrassende wegligging, waardoor hij net zo …

View More
Generic placeholder image

Seieimmezzo STR

De Moto Morini Seiemmezzo STR: Gebouwd voor de Stad en Daarbuiten

Aarzel niet om snel contact op te nemen met ons voor een uitgebreide proefrit!

Beschikbaar in 3 kleuren
Starlight white               €6999
Smokey Anthracite  …

View More
Generic placeholder image

Seieimmezzo SCR

De Moto Morini Seieimmezzo Scrambler

Aarzel niet om snel contact op te nemen met ons voor een uitgebreide proefrit!

Beschikbaar in 3 kleuren:
BlueStorm                €7199
Navygreen               €7199
Urban …

View More
Accessoires

Mag het wat persoonlijker?

JRMotorcycles beschikt over een gamma van gepaste accessoires van de merken waar we officieel dealer van zijn. Hieronder vind je een overzicht. Accessoires van andere merken nodig? Dit is zeker mogelijk, contacteer ons !

View More
Merchandising

Een passende outfit voor bij de motor?

JRMotorcycles heeft ook een uitgebreid gamma aan kledij en merchandising om op ieder moment goed te staan naast of op je Royal Enfield, Brixton, enz... Onderstaand vind je enkele producten uit ons gamma. Heb je andere voorkeuren? Contacteer ons!

View More
Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons