Royal Enfield Classic 350

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Royal Enfield Classic 350 is gemaakt voor wie het pure motorrijden wilt herontdekken. Je kan deze comfortabele motor uittesten en kopen bij JRMotorcycles in Kortrijk. Onze gepassioneerde medewerkers leggen je graag alles uit wat je moet weten over deze nieuwe motor met klassieke eigenschappen.

Wil je graag een Royal Enfield Classic 350 kopen?

Neem contact op

Geniet op je Royal Enfield Classic 350

Als je op zoek bent naar een motor waar je uren comfortabel op kunt toeren, is de Royal Enfield Classic 350 ongetwijfeld het juiste model. Deze versie uit 2021 is een innovatie op de tijdloze klassieker uit 2008. Het resultaat is een uiterst comfortabele motor die een elegante, ouderwetse uitstraling combineert met vernieuwde elementen. Bij JRMotorcycles zijn we officiële verdeler van Royal Enfield. De Classic 350 kan dan uiteraard niet ontbreken in ons assortiment, maar we bieden ook allerlei andere modellen aan, zoals:

Royal Enfield Classic 350

Kom de Classic 350 uitproberen

Wil je zelf ontdekken hoe comfortabel de Classic 350 van Royal Enfield rijdt? Kom dan zeker eens langs in onze motorzaak om een testrit te maken. Heb je vragen over de specificaties? Dan kan je deze gerust stellen aan onze motorspecialisten. Je kan ook altijd op voorhand bellen naar 0496/850430 of een e-mail sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons