ONZE POSTS

Laatste nieuwtjes

Shout-outs van JRMotorcycles

JRMotorcycles is vaak aanwezig op events in je buurt en organiseert er zelf ook. Meer leuks zien ? Stay tuned !

14 september 2023 12:57

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Brixton Cromwell 125 is de perfecte motorfiets voor beginners. Dit model oogt niet alleen prachtig, het is ook nog eens uiterst betrouwbaar. Bij JRMotorcycles, met eigen showroom in Kortrijk, hebben we de Brixton Cromwell 125 in verschillende kleuren, waaronder zwart, groen en donkerblauw.

Wil je graag meer uitleg over de Brixton Cromwell 125?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een Brixton Cromwell 125

De Brixton Cromwell 125 is het perfecte model voor iedere beginner die comfortabel en stijlvol wilt rondtoeren. Met zijn Brits-geïnspireerde design straal je al rijdend pure klasse uit. Wil je graag meer uitleg over de specificaties van de Brixton Cromwell 125? Of wil je specifiek advies krijgen? Wij zijn echte motorspecialisten en voorzien je graag van alle nodige informatie. Bovendien kan je bij ons steeds een testritje maken, zodat je zelf meteen aanvoelt of het model iets voor jou is. Mocht dat niet het geval zijn kan je ook eens naar andere modellen van Brixton kijken, zoals:

Verder hebben we ook andere merken van motorfietsen, zoals het Zuid-Koreaanse Hyosung. Er is dus ongetwijfeld voor iedere liefhebber wat wils! Je kan bij ons eveneens terecht voor verschillende accessoires.

Brixton Cromwell 125

Kom langs en bewonder de verschillende modellen

Wil je de verschillende modellen van de Brixton Cromwell 125 graag in het echt bewonderen? Spring dan gerust eens binnen in onze showroom. Indien je graag een testritje maakt, vragen we je wel om op voorhand een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar het nummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be.

14 september 2023 12:57

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

Overweeg jij om een Brixton Cromwell 1200 aan te schaffen? Dan ben je op de goede plek beland bij JRMotorcycles. In onze showroom in Kortrijk vind je een ruim assortiment aan motors, motorfietsen en scooters van de beste merken, waaronder ook Brixton. Wij vertellen je graag waarom het een goed idee is om voor de Brixton Cromwell 1200 te kiezen.

Overweeg jij om een Brixton Cromwell 1200 aan te schaffen?

Neem contact op

De eigenschappen van de Brixton Cromwell 1200

De Brixton Cromwell 1200 is een motor met een cilinderinhoud van 1222 cc en een klassiek design in een nieuw jasje. De motor rijdt enorm comfortabel en is dan ook uitermate geschikt om heerlijk te toeren. Ook het klassieke geluid dat je van een goede motor verwacht ontbreekt niet bij dit model dankzij de 270° crank pin offset. Twijfel je nog tussen dit model en bijvoorbeeld de Brixton Crossfire 500? Vraag dan zeker om advies bij onze motorspecialisten. Ook wanneer je graag eens verder kijkt naar onze andere merken, staan we graag voor je klaar. We zijn bijvoorbeeld officiële verdeler van Royal Enfield.

Brixton Cromwell 1200

Maak een afspraak voor een testrit

Wanneer je een motor of motorfiets aanschaft is het uiteraard belangrijk dat je volledig achter je keuze staat. Daarom kan je bij onze motorhandel gerust een testritje maken op de Brixton Cromwell 1200 of een ander model. Maak daarvoor een afspraak via het nummer 0496/850430 of via jurgen@jrmotorcycles.be.

14 september 2023 12:59

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Brixton Crossfire 500 is het grootste model van motorfiets dat je kan vinden van dit Oostenrijkse merk. Wij zijn bij JRMotorcycles, gevestigd in Kortrijk, dan ook erg verheugd dat we dit model mogen verkopen aan onze klanten. Ontdek wat de Brixton Crossfire 500 (X) zo speciaal maakt.

Wil je graag een Brixton Crossfire 500 motorfiets kopen?

Neem contact op

Scheur door de straten op de Brixton Crossfire 500

De Brixton Crossfire 500 is dankzij zijn specificaties de perfecte motorfiets om die zalige adrenalinerush mee te voelen. Bij ons vind je zowel de standaard als de X-versie. Het verschil tussen beide zit in het achterspatbord, de nummerplaathouder, het zadel en de banden. Je kiest uiteraard zelf welk type en welke kleur jij het mooist vindt, maar je kan altijd terecht bij onze motorspecialisten voor advies op maat. Ga je liever voor een lichtere variant van Brixton? Kijk dan zeker eens naar de Brixton Cromwell 125. We zijn overigens officiële verdeler van Royal Enfield, dus je vindt bij ons ook motoren van dit gekende merk.

Brixton Crossfire 500

Bekijk de verschillende modellen in onze showroom

In onze showroom kan je alle modellen van de Brixton Crossfire 500 in het echt aanschouwen en ook meteen al je vragen stellen. Je vindt er bovendien ook een ruim assortiment aan handige accessoires. Heb je op voorhand al enkele vragen of wil je een testrit maken? Bel naar 0496/850430 of stuur een e-mail naar jurgen@jrmotorcycles.be.

31 mei 2024 09:46

14 september 2023 12:59

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Continental GT 650 is hét model van Royal Enfield in de classificatie caféracer. Deze classificatie verwijst meestal naar standaardmotoren die zijn omgebouwd tot sportmotor. De naam vindt zijn oorsprong in The Ace Cafe, een plek in het Verenigd Koninkrijk waar vele motorrijders samenkwamen in de jaren 50.

Ben je op zoek naar een motor in de caféracer-stijl?

Neem contact op

De specificaties van een Continental GT 650 als ultieme caféracer

Bij JRMotorcycles in Kortrijk leggen we je graag uit waarom de Continental de ultieme caféracer is. Als motorspecialisten zijn we enorm gepassioneerd door alles wat met motoren te maken heeft. Doordat we officiële verdeler zijn van Royal Enfield weten we dan ook alles over de Continental GT 650 en allerlei andere modellen van dit Britse merk. Met een optioneel zadel in caféracer-stijl, de typerende Continental GT-tank en naar achter geplaatste voetsteun, is de 650 perfect voor wie heerlijk wilt rondtoeren in de stad of net wilt scheuren over de snelweg. Deze motor heeft een 648cc parallel twin met een goed vermogen en dat merk je tijdens het rijden. Kijk je ook graag eens naar onze andere modellen van het Britse merk? Bij ons vind je:

Continental GT 650 in de classificatie caféracer

Ontdek de kwaliteiten van dit model tijdens een testrit

Ben je op zoek naar een motor in de caféracer-stijl en ben je helemaal fan van de Continental GT 650? Maak dan zeker een afspraak bij onze motorwinkel voor een testritje. Dat kan door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be of door even te bellen naar het nummer 0496/850430. We zien je graag verschijnen en vertellen je alles over deze prachtige machine!

14 september 2023 12:56

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

JRMotorcycles in een officiële verdeler van Hyosung, gevestigd in Kortrijk. Wil je graag een motorfiets van dit Zuid-Koreaanse motormerk kopen? Dan ben je meer dan welkom in onze showroom, waar je verschillende motorfietsen van Hyosung en allerlei andere befaamde merken vindt. Wij helpen je graag aan het perfecte model voor jouw noden!

Wil je graag een Hyosung motorfiets kopen?

Neem contact op

De modellen van Hyosung

Hyosung heeft bewust een beperkt aanbod wat motoren betreft. Zo vind je bij hen enkel:

Op deze manier kunnen ze zich volledig storten op de kwaliteit van beide modellen. Beide modellen zijn uitermate geschikt voor beginners, mede dankzij de lage zadelhoogte en het lage gewicht. Ben je fan van dit merk en heb je interesse in een van deze modellen? Bekijk dan gerust de specificaties en vraag om advies bij twijfel. Beide modellen zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren, zoals matzwart, koper en zwart. Geef ons gerust je wensen door en onze motorspecialisten kijken met je mee.

Hyosung

Kom langs voor een testritje

Wil je graag een motorfiets van Hyosung kopen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom om de modellen in het echt te bewonderen. Hier vind je ook andere motors, bijvoorbeeld van Royal Enfield. Uiteraard ben je meer dan welkom om een testritje te maken. Maak daarvoor een afspraak via het nummer 0496/850430 of via jurgen@jrmotorcycles.be.

14 september 2023 12:59

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

Ben jij geïnteresseerd in een Hyosung Bobber 125? Dat snappen we bij JRMotorcycles, gevestigd in Kortrijk, zeker. De Aquila GV 125 S Bobber van dit Zuid-Koreaanse motorfietsenmerken is dan ook uniek in zijn soort. Als gepassioneerde motorexperts leggen we je dan ook graag uit waarom.

Wil je graag een Hyosung Bobber 125 motorfiets kopen?

Neem contact op

Wat maakt de Hyosung Bobber 125 zo uniek?

Als officiële verdeler van motorfietsen van Hyosung zijn we trots dat we de Bobber 125 mogen aanbieden. Deze motorfiets heeft zoals de naam aangeeft een cilinderinhoud van 125 cc en is de enige in zijn soort die je kan berijden met een A1-rijbewijs. Aangezien je dus geen speciaal rijbewijs nodig heeft, is deze perfect voor beginnende rijders. Je kan deze motorfiets in verschillende kleuren aanschaffen. Twijfel je nog tussen deze motorfiets of de zwaardere Aquila GV 300 Bobber? Laat ons gerust weten wat je noden en wensen zijn. Onze motorspecialisten voorzien je van alle nodige informatie zodat jij de juiste keuze kunt maken. We hebben ook nog andere motorfietsen, zoals de Brixton Cromwell 125.

Hyosung Bobber 125

Maak een testrit

De beste manier om erachter te komen of de Hyosung Bobber 125 iets voor jou is, is door een testritje te maken. Maak daarom een afspraak in onze motorhandel. Neem contact met ons op via het nummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be. In onze winkel staan we ook klaar om al je vragen te beantwoorden.

19 december 2023 08:47

Het einde van 2023 is in zicht en dat gaan we vieren met een kersthappening op 23/12.
Daarom zijn jullie welkom voor een koud of warm drankje met bijhorende knabbels.

Daarbij doen we ook een grootse actie van al onze voorraad! Zowel kledij en accessoires alsook een selecte 2023 motorfiets modellen worden aangeboden met een korting van zeker 10 % en tot 30% op de voorradige kledij , helmen en accessoires! Ideaal om de plaats langs de kerstboom nog aan te vullen!

Een cadeaubon kan bij ons ook aangekocht worden.

Deze actie is geldig tot het eind van dit jaar!!
Wij blijven open tot 30/12 om 12h en nemen dan onze jaarlijkse vakantie tot 9 januari!!!

Français:
La fin de 2023 est en vue et nous la célébrerons avec un événement de Noël le 23 décembre.
C'est pourquoi vous êtes les bienvenus pour une boisson fraîche ou chaude accompagnée de collations.

Nous faisons également une grosse promotion de tout notre stock ! Les vêtements et accessoires ainsi que certains modèles de motos 2023 sont offerts avec un rabais d'au moins 10 % et jusqu'à 30 % sur les vêtements, casques et accessoires en stock ! Idéal pour compléter l'espace à côté du sapin de Noël !

Un chèque cadeau peut également être acheté chez nous.
Cette promotion est valable jusqu'à la fin de cette année !!

Nous resterons ouverts jusqu'au 30 décembre à 12h et prendrons ensuite nos congés annuels jusqu'au 9 janvier !!!

17 februari 2023 17:14

Kom de nieuwe Royal Enfield Super Meteor 650 ontdekken en testen op zat 4 maart van 9h tot 16h30 & zon 5 maart van 10h tot 16h30. Dit alles met een hapje & drankje... Een pure cruiser. Gemaakt voor woon-werk, reizen en avonturen waar kilometers en het aantal uren in het zadel van geen tel zijn. Gemaakt voor onbeperkt rijgenot. En dat vanaf 8199€.. Dit is de Super Meteor 650.. Tot dan!

Read More
31 mei 2024 09:45

Page 1 of 2 next last »