X-CAPE 650 ADVENTOURING

X-CAPE 650 ADVENTOURING

X-CAPE is Moto Morini's nieuwe kijk op Adventure: veelzijdigheid, plezier en comfort gedistilleerd in een futuristische, in het oog springende look. Het 19'' voorwiel en een grote 50 mm diameter verstelbare voorvork garanderen een verrassende wegligging, waardoor hij net zo geschikt is voor bergpassen als voor offroad onverharde paden.

De grote zadelruimte, die ook comfortabel is voor de duopassagier, staat slechts 845 mm boven de grond, maar biedt een perfecte ergonomie, ook voor langere rijders.

Het grote 7" TFT-dashboardscherm - een van de grootste op de markt - geeft toegang tot een volledig en duidelijk zicht op alle nodige informatie, zowel voor de meer avontuurlijke ritten als voor het chaotische stadsverkeer.

Het met slechts één hand verstelbare windscherm, de reiskoffers met ruime handgrepen voor de duopassagier en de volledige LED-koplampen completeren de reeks van een beslist superieure standaarduitrusting.

Er is geen gebrek aan fundamentele accessoires zoals het trio tassen, de beschermbeugels of de verwarmde knoppen, onmisbaar op een echte Adventure. De motorfiets is beschikbaar in een standaard of gelimiteerde 48 PK versie, uitgerust met een zeer betrouwbare motor en een eenvoudige en gemakkelijke stroomvoorziening, perfect voor al diegenen die op zoek zijn naar een trouwe, onvermoeibare metgezel.

Het remsysteem, met uitschakelbaar ABS, kan rekenen op uitrusting getekend door Brembo. De Marzocchi vorken zijn volledig instelbaar. De Pirelli Scorpion Rally STR banden zijn onmisbaar om van elk type parcours te kunnen genieten.

Technische kenmerken

Motor 650cc 2cil watergekoeld EFI Euro 5
Cylinderinhoud (cc) 650
Vermogen (pk) 44 kW / 60 HP / 8250rpm
Koppel (kw) 54 kW / 6.6 kgm / 7000rpm
Versnellingen 6
Voorband 110/80-19 Pirelli Scorpion Rally STR
Achterband 150/70-17 Pirelli Scorpion Rally STR
Zithoogte (cm) 820
Tankinhoud (l) 18
Drooggewicht (kg) 213
Bereik (km) 400
Prijs (inclusief BTW) 7099 EUR
Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons