Moto Morini Xcape 650 Allroad

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

Ben jij op zoek naar een model van Moto Morini waar je offroad mee kunt rijden? Dan helpen we je bij JRMotorcycles, gevestigd in Kortrijk, graag verder. We zijn officiële verdeler van dit Italiaanse merk dat al meegaat sinds 1937, waardoor we jou ongetwijfeld aan het perfecte model kunnen helpen.

Ben jij op zoek naar een model van Moto Morini waar je offroad mee kunt rijden?

Neem contact op

Het perfecte model van Moto Morini om offroad mee te gaan

Indien je graag offroad wilt gaan met een motor van Moto Morini, is de X-CAPE ongetwijfeld het perfecte model voor jou. Dit model is een Adventure-styled motor en is dankzij het voorwiel van 19 inch en de verstelbare vork van 50 millimeter uitermate geschikt om grindpaden, bergweggetjes en andere offroadroutes te verkennen. We hebben verschillende kleuren van dit model in de aanbieding en bovendien kan je verschillende extra accessoires toevoegen. Vraag gerust om advies zodat we jou van het juiste model kunnen voorzien. Ben je ook benieuwd naar onze andere motoren? We zijn tevens verdeler van Royal Enfield en hebben verschillende motoren van dit Britse merk in de aanbieding.

moto-morini-x-cape-adv-r

Kom je offroad-motor testen

Zie je jezelf al helemaal offroad gaan op je motor van Moto Morini of maak je graag eerst nog een testritje? Maak dan zeker een afspraak bij onze motorhandel. Dat kan via het nummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be. In de showroom staan onze motorspecialisten klaar om je alle nodige informatie te bezorgen.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons