Motorspecialist

Motorspecialist

 

Ben je op zoek naar een motorspecialist in de regio rond Kortrijk, Waregem, Deinze, Gent, Brugge, Ieper en Roeselare? Dan nodigen we je graag uit bij JRMotorcycles. In onze toonzaal in Kortrijk vind je een duurzaam en ruim assortiment aan motors voor mannen en vrouwen van verschillende topmerken. We hebben moto’s voor beginners, scooters en elektrische voertuigen, maar ook zwaardere machines voor de meer ervaren motards.

Heb je interesse in ons assortiment?

Neem contact op

 

Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

Een- gepassioneerde motorspecialist met een duurzaam ruim assortiment

Als motorspecialist bieden we onze klanten graag een ruim assortiment aan motors aan die je vrijblijvend kan testrijden. We mogen dan ook met trots zeggen dat we officiële verdeler zijn van onder meer:

 

Zie je jezelf al helemaal cruisen op een Hyosung Bobber 125? Toer je graag rond op een Royal Enfield Classic 350? Bij ons vind je beide modellen en nog veel meer. Indien je graag kijkt naar modellen van onze andere merken, is de Moto Morini Adventure zeker een aanrader. Uiteraard geven we als motorspecialist graag advies waar nodig en bieden we de mogelijkheid aan voor een vrijblijvende testrit, bijvoorbeeld wanneer je twijfelt tussen verschillende motors. Zo ben je zeker dat jij rondrijdt op een model dat perfect aansluit bij jou. Voor ons de service na de verkoop nog belangrijker dan de verkoop van de motors zelf. Zo kan je onze motorspecialist ook inschakelen voor herstellingen en onderhoud van alle merken en koop je bij ons allerlei accessoires.

Kom langs in de showroom

Wil je graag ons aanbod aan motors in het echt bekijken en/of vrijblijvend een testrit maken? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. Onze motorspecialist staat hier bovendien klaar met advies op maat en beantwoordt al je prangende vragen. Je kan je vragen ook stellen via het nummer 0496/850430 of via jurgen@jrmotorcycles.be.

 
 

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons