Hyosung

Hyosung

Hyosung

JRMotorcycles in een officiële verdeler van Hyosung, gevestigd in Kortrijk. Wil je graag een motorfiets van dit Zuid-Koreaanse motormerk kopen? Dan ben je meer dan welkom in onze showroom, waar je verschillende motorfietsen van Hyosung en allerlei andere befaamde merken vindt. Wij helpen je graag aan het perfecte model voor jouw noden!

Heb je interesse in ons assortiment?

Neem contact op
Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

De modellen van Hyosung

Hyosung heeft bewust een beperkt aanbod wat motoren betreft. Zo vind je bij hen enkel:Op deze manier kunnen ze zich volledig storten op de kwaliteit van beide modellen. Beide modellen zijn uitermate geschikt voor beginners, mede dankzij de lage zadelhoogte en het lage gewicht. Ben je fan van dit merk en heb je interesse in een van deze modellen? Bekijk dan gerust de specificaties en vraag om advies bij twijfel. Beide modellen zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren, zoals matzwart, koper en zwart. Geef ons gerust je wensen door en onze motorspecialisten kijken met je mee.

Kom langs voor een testritje

Wil je graag een motorfiets van Hyosung kopen? Kom dan zeker eens langs in onze showroom om de modellen in het echt te bewonderen. Hier vind je ook andere motors, bijvoorbeeld van Royal Enfield. Uiteraard ben je meer dan welkom om een testritje te maken. Maak daarvoor een afspraak via het nummer 0496/850430 of via jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons