Hyosung Bobber 125

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

Ben jij geïnteresseerd in een Hyosung Bobber 125? Dat snappen we bij JRMotorcycles, gevestigd in Kortrijk, zeker. De Aquila GV 125 S Bobber van dit Zuid-Koreaanse motorfietsenmerken is dan ook uniek in zijn soort. Als gepassioneerde motorexperts leggen we je dan ook graag uit waarom.

Wil je graag een Hyosung Bobber 125 motorfiets kopen?

Neem contact op

Wat maakt de Hyosung Bobber 125 zo uniek?

Als officiële verdeler van motorfietsen van Hyosung zijn we trots dat we de Bobber 125 mogen aanbieden. Deze motorfiets heeft zoals de naam aangeeft een cilinderinhoud van 125 cc en is de enige in zijn soort die je kan berijden met een A1-rijbewijs. Aangezien je dus geen speciaal rijbewijs nodig heeft, is deze perfect voor beginnende rijders. Je kan deze motorfiets in verschillende kleuren aanschaffen. Twijfel je nog tussen deze motorfiets of de zwaardere Aquila GV 300 Bobber? Laat ons gerust weten wat je noden en wensen zijn. Onze motorspecialisten voorzien je van alle nodige informatie zodat jij de juiste keuze kunt maken. We hebben ook nog andere motorfietsen, zoals de Brixton Cromwell 125.

Hyosung Bobber 125

Maak een testrit

De beste manier om erachter te komen of de Hyosung Bobber 125 iets voor jou is, is door een testritje te maken. Maak daarom een afspraak in onze motorhandel. Neem contact met ons op via het nummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be. In onze winkel staan we ook klaar om al je vragen te beantwoorden.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons