Brixton Cromwell 1200

Brixton Cromwell 1200 ;

Brixton Cromwell 1200

Overweeg jij om een Brixton Cromwell 1200 aan te schaffen? Dan ben je op de goede plek beland bij JRMotorcycles. In onze showroom in Kortrijk vind je een ruim assortiment aan motors, motorfietsen en scooters van de beste merken, waaronder ook Brixton. Wij vertellen je graag waarom het een goed idee is om voor de Brixton Cromwell 1200 te kiezen.

Heb je interesse in ons assortiment?

Neem contact op
Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

De eigenschappen van de Brixton Cromwell 1200

De Brixton Cromwell 1200 is een motor met een cilinderinhoud van 1222 cc en een klassiek design in een nieuw jasje. De motor rijdt enorm comfortabel en is dan ook uitermate geschikt om heerlijk te toeren. Ook het klassieke geluid dat je van een goede motor verwacht ontbreekt niet bij dit model dankzij de 270° crank pin offset. Twijfel je nog tussen dit model en bijvoorbeeld de Brixton Crossfire 500? Vraag dan zeker om advies bij onze motorspecialisten. Ook wanneer je graag eens verder kijkt naar onze andere merken, staan we graag voor je klaar. We zijn bijvoorbeeld officiële verdeler van Royal Enfield.

Maak een afspraak voor een testrit

Wanneer je een motor of motorfiets aanschaft is het uiteraard belangrijk dat je volledig achter je keuze staat. Daarom kan je bij onze motorhandel gerust een testritje maken op de Brixton Cromwell 1200 of een ander model. Maak daarvoor een afspraak via het nummer 0496/850430 of via jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons