Brixton Crossfire 500

Brixton Crossfire 500 ;

Brixton Crossfire 500

De Brixton Crossfire 500 is het grootste model van motorfiets dat je kan vinden van dit Oostenrijkse merk. Wij zijn bij JRMotorcycles, gevestigd in Kortrijk, dan ook erg verheugd dat we dit model mogen verkopen aan onze klanten. Ontdek wat de Brixton Crossfire 500 (X) zo speciaal maakt.

Heb je interesse in ons assortiment?

Neem contact op
Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

Scheur door de straten op de Brixton Crossfire 500

De Brixton Crossfire 500 is dankzij zijn specificaties de perfecte motorfiets om die zalige adrenalinerush mee te voelen. Bij ons vind je zowel de standaard als de X-versie. Het verschil tussen beide zit in het achterspatbord, de nummerplaathouder, het zadel en de banden. Je kiest uiteraard zelf welk type en welke kleur jij het mooist vindt, maar je kan altijd terecht bij onze motorspecialisten voor advies op maat. Ga je liever voor een lichtere variant van Brixton? Kijk dan zeker eens naar de Brixton Cromwell 125. We zijn overigens officiële verdeler van Royal Enfield, dus je vindt bij ons ook motoren van dit gekende merk.

Bekijk de verschillende modellen in onze showroom

In onze showroom kan je alle modellen van de Brixton Crossfire 500 in het echt aanschouwen en ook meteen al je vragen stellen. Je vindt er bovendien ook een ruim assortiment aan handige accessoires. Heb je op voorhand al enkele vragen of wil je een testrit maken? Bel naar 0496/850430 of stuur een e-mail naar jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons