Brixton 125

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Brixton Cromwell 125 is de perfecte motorfiets voor beginners. Dit model oogt niet alleen prachtig, het is ook nog eens uiterst betrouwbaar. Bij JRMotorcycles, met eigen showroom in Kortrijk, hebben we de Brixton Cromwell 125 in verschillende kleuren, waaronder zwart, groen en donkerblauw.

Wil je graag meer uitleg over de Brixton Cromwell 125?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een Brixton Cromwell 125

De Brixton Cromwell 125 is het perfecte model voor iedere beginner die comfortabel en stijlvol wilt rondtoeren. Met zijn Brits-geïnspireerde design straal je al rijdend pure klasse uit. Wil je graag meer uitleg over de specificaties van de Brixton Cromwell 125? Of wil je specifiek advies krijgen? Wij zijn echte motorspecialisten en voorzien je graag van alle nodige informatie. Bovendien kan je bij ons steeds een testritje maken, zodat je zelf meteen aanvoelt of het model iets voor jou is. Mocht dat niet het geval zijn kan je ook eens naar andere modellen van Brixton kijken, zoals:

Verder hebben we ook andere merken van motorfietsen, zoals het Zuid-Koreaanse Hyosung. Er is dus ongetwijfeld voor iedere liefhebber wat wils! Je kan bij ons eveneens terecht voor verschillende accessoires.

Brixton Cromwell 125

Kom langs en bewonder de verschillende modellen

Wil je de verschillende modellen van de Brixton Cromwell 125 graag in het echt bewonderen? Spring dan gerust eens binnen in onze showroom. Indien je graag een testritje maakt, vragen we je wel om op voorhand een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar het nummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons