Moto Morini scrambler 650

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

Ben je fan van Moto Morini en zoek je naar een scrambler met 650 cc? Reken dan op het team van JRMotorcycles. In onze showroom in Kortrijk bieden we een ruim assortiment aan motoren en motorfietsen van gekende merken aan, waaronder het Italiaanse merk Moto Morini, dat al in 1937 werd opgericht.

Ben je fan van Moto Morini en zoek je naar een scrambler met 650 cc?

Neem contact op

Heerlijk cruisen op een scrambler met 650 cc van Moto Morini

Indien je een scrambler met 650 cc van Moto Morini zoekt, is de Seiemmezzo wat jij nodig hebt. Deze motor is perfect voor dagelijks gebruik en voor lange ritten dankzij het hoge rijcomfort en de simpliciteit. Dit model is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, rood of antraciet. Naast deze motor, hebben we ook nog de X-CAPE, een Adventure-styled motor van Moto Morini. Deze is voornamelijk geschikt om offroad mee te gaan. Mocht je twijfelen tussen de verschillende mogelijkheden kan je onze motorexperts altijd inschakelen voor advies op maat.

Kom langs in onze showroom

Wil je de Scrambler 650 van Moto Morini in het echt bewonderen? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier vind je bovendien allerlei andere merken, zoals Royal Enfield. Wil je graag een testrit maken? Maak dan een afspraak via jurgen@jrmotorcycles.be of door te bellen naar het nummer 0496/850430. We zien je graag verschijnen in onze motorhandel.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons