Continental GT 650 caféracer

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Continental GT 650 is hét model van Royal Enfield in de classificatie caféracer. Deze classificatie verwijst meestal naar standaardmotoren die zijn omgebouwd tot sportmotor. De naam vindt zijn oorsprong in The Ace Cafe, een plek in het Verenigd Koninkrijk waar vele motorrijders samenkwamen in de jaren 50.

Ben je op zoek naar een motor in de caféracer-stijl?

Neem contact op

De specificaties van een Continental GT 650 als ultieme caféracer

Bij JRMotorcycles in Kortrijk leggen we je graag uit waarom de Continental de ultieme caféracer is. Als motorspecialisten zijn we enorm gepassioneerd door alles wat met motoren te maken heeft. Doordat we officiële verdeler zijn van Royal Enfield weten we dan ook alles over de Continental GT 650 en allerlei andere modellen van dit Britse merk. Met een optioneel zadel in caféracer-stijl, de typerende Continental GT-tank en naar achter geplaatste voetsteun, is de 650 perfect voor wie heerlijk wilt rondtoeren in de stad of net wilt scheuren over de snelweg. Deze motor heeft een 648cc parallel twin met een goed vermogen en dat merk je tijdens het rijden. Kijk je ook graag eens naar onze andere modellen van het Britse merk? Bij ons vind je:

Continental GT 650 in de classificatie caféracer

Ontdek de kwaliteiten van dit model tijdens een testrit

Ben je op zoek naar een motor in de caféracer-stijl en ben je helemaal fan van de Continental GT 650? Maak dan zeker een afspraak bij onze motorwinkel voor een testritje. Dat kan door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be of door even te bellen naar het nummer 0496/850430. We zien je graag verschijnen en vertellen je alles over deze prachtige machine!

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons