Royal Enfield Interceptor 650

Ga voor de Royal Enfield Interceptor 650

;

Royal Enfield Interceptor 650

De Royal Enfield Interceptor 650 vind je in zeven verschillende kleuren bij JRMotorcycles, in Kortrijk. Verkies je Ventura Blue of Orange Crush, of past Sunset strip beter bij je stijl? De keuze ligt volledig bij jou. Wij geven je echter graag advies zodat je kiest voor een model van de Royal Enfield Interceptor 650 die perfect bij je noden aansluit.

Heb je interesse in ons assortiment?

Neem contact op
Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

Waarom kiezen voor de Royal Enfield Interceptor 650?

De Royal Enfield Interceptor 650 is een vernieuwde versie van de klassiekers uit de jaren ’60 en ’70. De focus bij deze versie ligt op de balans tussen stijl en prestaties. Als motor wordt er gebruik gemaakt van de befaamde paralleltwin en een lucht-/oliegekoelde tweecilinderconfiguratie. Dankzij de technische eigenschappen is deze motor perfect indien je zoekt naar een Cruiser van Royal Enfield. Ben je ook geïnteresseerd in andere modellen van Royal Enfield? Bekijk dan zeker eens:


Cruise heerlijk rond tijdens een testrit

Wil je graag eens kijken of de Royal Enfield Interceptor 650 inderdaad zo comfortabel is als wordt beweerd? Maak dan zeker een afspraak voor een testrit bij onze motorspeciaalzaak. Dat kan via het telefoonnummer 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be. In onze showroom kan je bovendien op gedegen advies rekenen van een gepassioneerde motorspecialist.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons