Royal Enfield Himalayan

Officiële verdeler

Vrijblijvende testrit

Voor beginners en experts

De Royal Enfield Himalayan is dankzij het hoge rijcomfort en zijn technische specificaties de perfecte motor voor iedere ondergrond, of je nu de bergen wilt trotseren of een lange reis wilt maken. Bij JRMotorcycles, in Kortrijk, kan je deze motor in echt bekijken en kan je er zelfs een testritje op maken.

Wil je graag een ROYAL ENFIELD HIMALAYAN kopen?

Neem contact op

De Royal Enfield Himalayan in verschillende kleuren

De Royal Enfield Himalayan is geschikt voor iedere motorrijder, waardoor we er zeker van zijn dat hij perfect bij je past. Wij hebben deze motor beschikbaar in zes verschillende kleuren, waaronder Mirage Silver, Dune Brown en Glacier Blue. In de showroom kan je de verschillende kleuren in het echt bekijken, zodat je zeker bent dat de kleur exact is wat jij wilt. Hier kan je ook meteen al je vragen stellen aan ons team van motorexperts. Als Royal Enfield-verdeler hebben we overigens ook tal van andere modellen, zoals de:

motorspecialist

Kom langs in de winkel

Indien je de Royal Enfield Himalayan graag in het echt aanschouwt, nodigen we je graag uit in onze motorwinkel. Hier staan we bovendien klaar met advies op maat. Maak je graag een testrit op een van onze motoren? Maak een afspraak door te bellen naar 0496/850430 of door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be.

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons