Royal Enfield cruiser

Een cruiser van Royal Enfield

Ben je fan van het merk Royal Enfield en zoek je een cruiser om comfortabel mee over de snelwegen te rijden? Dan hebben we bij JRMotorcycles ongetwijfeld het perfecte model voor jou. In onze showroom beschikken we over een ruim assortiment aan motoren van dit Britse merk. Wij helpen je graag bij het voltooien van je zoektocht.

Heb je interesse in ons assortiment?

 

Neem contact op

 

Officiële verdeler
Vrijblijvende testrit
Voor beginners en experts

Kies voor de juiste cruiser van Royal Enfield

JRMotorcycles is officiële verdeler van onder meer Royal Enfield. Als je een cruiser van Royal Enfield wilt kopen, zit je bij ons dus ongetwijfeld goed. Zo vind je bij ons cruisers als:

 

Beide modellen hebben uiteraard hun eigen specificaties en bij beide motoren heb je nog eens verschillende mogelijkheden. We raden je dan ook zeker aan om advies te vragen bij onze motorspecialist. Zo ben je zeker dat je kunt rondcruisen op een model dat volledig bij jouw wensen past.

Kom je cruiser uittesten

Zie je jezelf al helemaal door de straten toeren op een cruiser van Royal Enfield, maar ben je niet zeker welk model je verkiest? Maak dan zeker een afspraak bij onze motorhandel voor een testrit. Neem daarvoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar jurgen@jrmotorcycles.be of door te bellen naar 0496/850430.

 
 

Heb je nog vragen of wil je een testrit boeken?Contacteer ons